Arkeolog med erfarenhet av projektledning

Om oss

Uppdrag arkeologi är ett företag verksamt inom svensk uppdragsarkeologi. Vår kärnverksamhet omfattar huvudsakligen genomförande av arkeologiska utredningar, för- och undersökningar på uppdrag av landets Länsstyrelser och vårt kontor hittar du i Hässelby i norra Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som arkeolog vid Uppdrag arkeologi kommer du att handlägga, leda och delta i olika arkeologiska projekt. Till arbetsuppgifterna hör projektplanering, projektledning, fältarbete, rapportering och publicering. Resor ingår i arbetet. Projekten kan vara större som mindre och omfatta alla arkeologiska tidsperioder, från stenålder till nyare tid.

Kvalifikationer
Du har en akademisk examen med arkeologi som huvudämne. Om du är disputerad inom ämnet arkeologi är det meriterande. Du har god erfarenhet av att planera, leda och rapportera arkeologiska utredningar och/eller undersökningar. God erfarenhet av digital dokumentationsteknik är nödvändig och erfarenhet av att arbeta med Intrasis är meriterande.

I arbetet krävs körkort.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som känner engagemang och intresse för att utvecklas som projektledare inom uppdragsarkeologin. Du har god samarbets- och organisationsförmåga liksom en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande och noggrannhet. Du är strukturerad och gillar att jobba tillsammans och i nära dialog med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor
Tjänsten är ett vikariat på heltid med start 2020-04-01 (eller efter överenskommelse) och fortlöper till 2020-12-31. Tjänstestället är Stockholm men resor och veckovis bortavaro kan förekomma.

Övrig information
Vår arbetsgivarorganisation heter Sobona och vi har åtagit oss att följa kollektivavtalet ”Musei- och arkeologisk verksamhet”. Vi är medlem av SUBo – Sveriges uppdragsarkeologiska branschorganisation.

Eventuella frågor ställs till Lars Andersson, operativ chef, tfn 073 662 34 01 eller info@uppdragarkeologi.se

Anökan
Skicka din ansökan till info@uppdragarkeologi.se senast 2020-03-08.

Välkommen med din ansökan!

© Uppdrag arkeologi 2020